Zobrazit přihlášovací formulář
(recept si oblíbili 3 návštěvníci)

Bruselské řezy

0.0
Bruselské řezy

Potřebné ingredience

2 hermelíny
200g másla
sůl,mletý bílý pepř
400g šunky v plátcích
30g másla
20g mraženého rybízu
petrželka

Postup přípravy

1.Jemně nastrouhané hermelíny,máslo,súl a pepř důkladně rozmícháme vidličkou.Plátky šunky rozprostřeme na potravinářskou fólii a natřeme na ni asi 1mm silnou vrstvu sýrové pomazánky.Překryjeme ji plátkem šunky a stejný postup zopakujeme ještě sedmkrát.Poslední vrstva bude šunka.
2.Vše zabalíme do fólie,vložíme do chladničky,zatížíme a necháme do druhého dne ztuhnout.Druhý den odstraníme fólii,kraje odřízneme a rozkrájíme na pravidelné tvary(čtverečky nebo trojúhelníčky).pomocí cukrářského sáčku na ně nastříkáme rozšlehané máslo,ozdobíme rybízem a petrželkou.

Rozkrájené jednohubky z blízka

...

Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé

Komentáře k receptu

Ilonáček 28. 10. 2009, 19:20
(Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y) (Y)

Podobné recepty

Vybrané nabídky

Kategorie