(recept
si oblíbili 3 návštěvníci)
Bruselské řezy
Potřebné ingredience
2 hermelíny
200g másla
sůl,mletý bílý pepř
400g šunky v plátcích
30g másla
20g mraženého rybízu
petrželka
Postup přípravy
1.Jemně nastrouhané hermelíny,máslo,súl a pepř důkladně rozmícháme vidličkou.Plátky šunky rozprostřeme na potravinářskou fólii a natřeme na ni asi 1mm silnou vrstvu sýrové pomazánky.Překryjeme ji plátkem šunky a stejný postup zopakujeme ještě sedmkrát.Poslední vrstva bude šunka.
2.Vše zabalíme do fólie,vložíme do chladničky,zatížíme a necháme do druhého dne ztuhnout.Druhý den odstraníme fólii,kraje odřízneme a rozkrájíme na pravidelné tvary(čtverečky nebo trojúhelníčky).pomocí cukrářského sáčku na ně nastříkáme rozšlehané máslo,ozdobíme rybízem a petrželkou.
2.Vše zabalíme do fólie,vložíme do chladničky,zatížíme a necháme do druhého dne ztuhnout.Druhý den odstraníme fólii,kraje odřízneme a rozkrájíme na pravidelné tvary(čtverečky nebo trojúhelníčky).pomocí cukrářského sáčku na ně nastříkáme rozšlehané máslo,ozdobíme rybízem a petrželkou.
Rozkrájené jednohubky z blízka
...
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
Ilonáček
(upraveno)
28. 10. 2009, 19:20